برنامه ویزای استارت آپ کانادا

برنامه ویزای استارت آپ کانادا در نوع خود در کل دنیا است. با ویزای استارت آپ، کانادا نوع جدیدی از کارآفرینی مهاجران علاقمند به مهاجرت به کانادا را مورد هدف قرار داده است که پتانسیل ایجاد شرکت های نوآورانه ای که در یک مقیاس جهانی رقابت می کنند و باعث ایجاد شغل می شوند، را دارند.

فاکتورهای گزینش

برای گزینش جهت اخد ویزا، باید شرایط زیر را دارا باشید:

1- ثابت کنید که مشارکت تجاری یا ایده تجاری شما را یک سازمان معتبر در کانادا مورد حمایت قرار می دهد.

2- حداقل سطح 5 در معیار زبان کانادا (CLB 5) در زبان انگلیسی یا فرانسوی برای هر یک از چهار مهارت را داشته باشید.

3- داشتن حداقل سرمایه لازم برای زندگی یک ساله در کانادا (12,669$ هزار دلار کانادا برای یک نفر)

استارت آپ ویزا یکی از برنامه های تجاری سیستم مهاجرتی کاناداست که در صورتی که به درستی اجرا شود، میتواند مسیری بسیار خوب برای شما و خانواده شما باشد.

برنامه استارت آپ ویزای کانادا مخصوص کارآفرینانی است که صاحب ایده، طرح و یا خلاقیتی ویژه هستند و می خواهند از طریق راه اندازی یک بیزنس اقامت دایم کانادا را برای خود وخانواده شان دریافت کنند.

با وجود بعضی پیچیدگیهای این برنامه، برای افراد واجد شرایط که که ایده بیزنسی خوبی داشته باشند، این برنامه فرصت منحصر به فردی ایجاد میکند که علاوه بر دریافت اقامت دائم در مدتی نسبتا کوتاه، مسیر شما را برای موفقیت در کانادا هموار میکند. این فرصتی است که با هیچ برنامه مهاجرتی دیگر تحقق نمیپذیرد. علاوه بر این ما کلیه پیچیدگیهای این برنامه را برای شما ساده میکنیم!

اینفوگرافیک برنامه استارت آپ ویزا کانادا مهاجرت به کانادا

لطفا رزومه حود را به همراه شماره تلفن خود از طریق ایمیل startup@itc-canada.com  ارسال نمایید و یا با شماره مستقیم 0014164105508 با دفتر ما در کانادا تماس بگیرید. همچنین میتوانید از طریق واتس اپ، تلگرام یا ایمو به شماره 0014164577665 با ما در تماس باشید.

لطفا در صورتیکه سابقه مدیریت دارید و تمکن مالی لازم برای درخواست ویزای استارت آپ فدرال کانادا را دارید و مایل هستید که که از این روش اقدام کنید؛فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

شرایط ایده آل برای شرکت دربرنامه استارت آپ

1- داشتن یک ایده خلاقانه (این طرح به صورتی که مورد تائید سازمان های حمایتگر می باشد )

2- سوابق کاری و /یا تحصیلی مرتبط و مدیریتی

3- سن زیر 55 سال

4- زبان انگلیسی معادل آیلتس 5 (یا معادل زبان فرانسه)

5-  داشتن تمکن مالی کافی برای زندگی و بیزنس

فرآیند تشکیل پرونده

  • مرحله 1:

    بدست آوردن حمایت یکی از سازمان های معتبر برای یک ایده یا فعالیت تجاری و عقد قرارداد با این سازمان

  • مرحله 2:

    ارسال درخواست به اداره مرکزی مهاجرت کانادا در سیدنی، نوا اسکوشیا

  • مرحله 3:

    در صورتی که متقاضی شرایط گزینش اولیه را برآورده کند، پرونده به اداره ویزای مسئول کشور ملیت یا اقامت متقاضی انتقال داده می شود.

  • مرحله 4:

    بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائمی

اینفوگرافیک برنامه استارت آپ ویزا کانادا

چند نکته درباره سازمان های حمایتگر طرح

  • سازمان های حمایتگر طرح، گروه های سرمایه گذاری مورد تایید اداره مهاجرت کانادا می باشند.
  • این سازمان ها مسئولیت بررسی و ارزیابی طرح های نوآورانه از طرف متقاضیان این برنامه را دارند و در صورت تایید ، نامه های حمایتی را در خصوص طرح مورد نظر ارائه می کنند.
  • برخی از این سازمان های اجازه مشارکت در طرح مورد بررسی شده را دارند و می تواننددر دو نوع سرمایه گذاری 75,000 دلاری و 200,000 دلاری را با متقاضی مشارکت نمایند.

هزینه های دولتی

هزینه پردازش اطلاعات فدرال: 1050 دلار برای متقاضی اصلی، 550 دلار کانادا برای همسر، 150 دلار کانادا برای هر فرزند

هزینه حق اقامت دائمی: 490 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 490 دلار کانادا برای همسر

هزینه های مربوط به طرح و سازمان های حمایتی

هزینه های مربوط به تهیه طرح  و مراحل مربوط به تهیه نامه حمایتی می باشد. برای اطلاعات بیشتر درخصوص این هزینه با ما تماس بگیرید.

لطفا رزومه حود را به همراه شماره تلفن خود از طریق ایمیل startup@itc-canada.com  ارسال نمایید و یا با شماره مستقیم 0014164105508 با دفتر ما در کانادا تماس بگیرید. همچنین میتوانید از طریق واتس اپ، تلگرام یا ایمو به شماره 0014164577665 با ما در تماس باشید.

لطفا در صورتیکه سابقه مدیریت دارید و تمکن مالی لازم برای درخواست ویزای استارت آپ فدرال کانادا را دارید و مایل هستید که که از این روش اقدام کنید؛فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

درباره کانادا

کشورهای بدون نیاز به ویزا : 173, رتبه: 2 (مرجع ویزا ۲۰۱۴)
تولید ناخالص ملی بر اساس سرانه : 43,100 دلار
واحد پولی : دلار کانادا (CAD)
نرخ مالیات ها : 0 تا 50% + ارزش افزوده (متفاوت), مالیت فروش 5% تا 15%, مالیات درآمد شرکتی 11%-15% (فدرال) + 0%-16% (استانی)
موقعیت : آمریکای شمالی
پایتخت : اوتاوا
حمعیت : 34.835 میلیون
زبان : انگلیسی 58.7%, فرانسوی 22%, دیگر 19.3%
دین ها : مسیحیت 67.2%, مسلمان 3.2%, هندو 1.5%, سیخ 1.4%, بودایی 1.1%, یهودی 1%, بدون دین 23.9%
نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی, فدرالی, و حکومت مشروطه