برنامه استارت آپ ویزا

برنامه ویزا استارت آپ فدرال اولین در نوع خود در کل دنیا است. با ویزای استارت آپ، کانادا نوع جدیدی از کارآفرینی مهاجران را مورد هدف قرار داده است که پتانسیل ایجاد شرکت های نوآورانه ای که در یک مقیاس جهانی رقابت می کنند و باعث ایجاد شغل می شوند، را دارند.

فاکتورهای گزینش

برای گزینش جهت اخد ویزا، باید شرایط زیر را دارا باشید:

1- ثابت کنید که مشارکت تجاری یا ایده تجاری شما را یک سازمان معتبر در کانادا مورد حمایت قرار می دهد.

2- حداقل سطح 5 در معیار زبان کانادا (CLB 5) در زبان انگلیسی یا فرانسوی برای هر یک از چهار مهارت را داشته باشید.

3- داشتن حداقل سرمایه لازم برای زندگی یک ساله در کانادا (12,669$ هزار دلار کانادا برای یک نفر)

استارت آپ ویزا یکی از برنامه های تجاری سیستم مهاجرتی کاناداست که در صورتی که به درستی اجرا شود، میتواند مسیری بسیار خوب برای شما و خانواده شما باشد.

برنامه استارت آپ ویزای کانادا مخصوص کارآفرینانی است که صاحب ایده، طرح و یا خلاقیتی ویژه هستند و می خواهند از طریق راه اندازی یک بیزنس اقامت دایم کانادا را برای خود وخانواده شان دریافت کنند.

با وجود بعضی پیچیدگیهای این برنامه، برای افراد واجد شرایط که که ایده بیزنسی خوبی داشته باشند، این برنامه فرصت منحصر به فردی ایجاد میکند که علاوه بر دریافت اقامت دائم در مدتی نسبتا کوتاه، مسیر شما را برای موفقیت در کانادا هموار میکند. این فرصتی است که با هیچ برنامه مهاجرتی دیگر تحقق نمیپذیرد. علاوه بر این ما کلیه پیچیدگیهای این برنامه را برای شما ساده میکنیم!

اینفوگرافیک برنامه استارت آپ ویزا کانادا

لطفا در صورتیکه سابقه مدیریت دارید و تمکن مالی لازم برای درخواست ویزای استارت آپ فدرال کانادا را دارید و مایل هستید که که از این روش اقدام کنید؛فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

شرایط ایده آل برای شرکت دربرنامه استارت آپ

1- داشتن یک ایده خلاقانه (این طرح به صورتی که مورد تائید حمایتگر

2- سوابق کاری و /یا تحصیلی مرتبط و مدیریتی

3- سن زیر 55 سال

4- زبان انگلیسی معادل آیلتس 5 (یا معادل زبان فرانسه)

5-  داشتن تمکن مالی کافی برای زندگی و بیزنس

فرآیند تشکیل پرونده

  • مرحله 1:

    بدست آوردن حمایت یکی از سازمان های معتبر برای یک ایده یا فعالیت تجاری

  • مرحله 2:

    ارسال درخواست به اداره مرکزی مهاجرت کانادا در سیدنی، نوا اسکوشیا

  • مرحله 3:

    در صورتی که متقاضی شرایط گزینش اولیه را برآورده کند، پرونده به اداره ویزای مسئول کشور ملیت یا اقامت متقاضی انتقال داده می شود.

  • مرحله 4:

    بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائمی

اینفوگرافیک برنامه استارت آپ ویزا کانادا

فرایند

  • مرحله 1:

    بدست آوردن حمایت یکی از سازمان های معتبر برای یک ایده یا فعالیت تجاری

  • مرحله 2:

    ارسال درخواست به اداره مرکزی مهاجرت کانادا در سیدنی، نوا اسکوشیا

  • مرحله 3:

    در صورتی که متقاضی شرایط گزینش اولیه را برآورده کند، پرونده به اداره ویزای مسئول کشور ملیت یا اقامت متقاضی انتقال داده می شود.

  • مرحله 4:

    بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائمی

هزینه ها

هزینه پردازش اطلاعات فدرال: 1050 دلار برای متقاضی اصلی، 550 دلار کانادا برای همسر، 150 دلار کانادا برای هر فرزند

هزینه حق اقامت دائمی: 490 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 490 دلار کانادا برای همسر

لطفا در صورتیکه سابقه مدیریت دارید و تمکن مالی لازم برای درخواست ویزای استارت آپ فدرال کانادا را دارید و مایل هستید که که از این روش اقدام کنید؛فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

درباره کانادا

کشورهای بدون نیاز به ویزا : 173, رتبه: 2 (مرجع ویزا ۲۰۱۴)
تولید ناخالص ملی بر اساس سرانه : 43,100 دلار
واحد پولی : دلار کانادا (CAD)
نرخ مالیات ها : 0 تا 50% + ارزش افزوده (متفاوت), مالیت فروش 5% تا 15%, مالیات درآمد شرکتی 11%-15% (فدرال) + 0%-16% (استانی)
موقعیت : آمریکای شمالی
پایتخت : اوتاوا
حمعیت : 34.835 میلیون
زبان : انگلیسی 58.7%, فرانسوی 22%, دیگر 19.3%
دین ها : مسیحیت 67.2%, مسلمان 3.2%, هندو 1.5%, سیخ 1.4%, بودایی 1.1%, یهودی 1%, بدون دین 23.9%
نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی, فدرالی, و حکومت مشروطه