• مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس انتری

مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس انتری

مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس انتری یک سیستم مهاجرتی است که کارگران ماهر را برای مهاجرت به کانادا تحت برنامه های اقتصادی فدرال زیر انتخاب می کند:

برنامه کارگر ماهر فدرال

برنامه کارگر ماهر فدرال برای متقاضیان کارگر ماهری است که قصد دارند در هر منظقه یا استانی بجز کبک اقامت داشته باشند.

برنامه حرفه های تخصصی فدرال

برنامه حرفه های تخصصی فدرال مخصوص افرادی است که می توانند براساس مهارتهای تخصصی و فنی اقامت دائمی دریافت کنند.

برنامه تجربه کانادایی

طبقه بندی تجربه کانادایی یک طبقه بندی مهاجرتی برای کارگران خارجی موقت کانادا است که می خواهند مقیم دائمی شوند.

مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس انتری

سیستم اکسپرس انتری اولین اقدام برای مهاجرت به کاناد تحت این برنامه ها است. کسانیکه در سیستم اکسپرس انتری پذیرفته می شوند ممکن است برای اقامت دائمی دعوت نامه برای درخواست دریافت کنند. در طی سال در نوبتهای مختلف، از کسانی که امتیاز بالاتری در سیستم امتازدهی کسب کرده اند دعوت به عمل می اید. در صورتی که از متقاضی برای درخواست دعوت شود، او 60 روز برای تحویل درخواست کامل برای اقامت دائمی به صورت آنلاین وقت خواهد داشت.

درباره کانادا

کشورهای بدون نیاز به ویزا : 173, رتبه: 2 (مرجع ویزا ۲۰۱۴)
تولید ناخالص ملی بر اساس سرانه : 43,100 دلار
واحد پولی : دلار کانادا (CAD)
نرخ مالیات ها : 0 تا 50% + ارزش افزوده (متفاوت), مالیت فروش 5% تا 15%, مالیات درآمد شرکتی 11%-15% (فدرال) + 0%-16% (استانی)
موقعیت : آمریکای شمالی
پایتخت : اوتاوا
حمعیت : 34.835 میلیون
زبان : انگلیسی 58.7%, فرانسوی 22%, دیگر 19.3%
دین ها : مسیحیت 67.2%, مسلمان 3.2%, هندو 1.5%, سیخ 1.4%, بودایی 1.1%, یهودی 1%, بدون دین 23.9%
نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی, فدرالی, و حکومت مشروطه

کانادا

فرایند مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس انتری

  • مرحله 1:

    واجد شرایط بودن برای هر کدام از برنامه های زیر:

    • برنامه کارگر ماهر فدرال
    • برنامه حرفه های تخصصی فدرال
    • برنامه تجربه کانادایی
    • برنامه های اکسپرس انتری استانی (برنامه های تحت سیستم اکسپرس انتری)
  • مرحله 2:

    ایجاد پروفایل اکسپرس انتری به صورت آنلاین

  • مرحله 3:

    در صورتی که واجد شرایط شناخته شدید، از شما درخواست می شود در بانک مشاغل (Job Bank) ثبت نام کنید. در صورتی که یک پیشنهاد شغلی معتبر از یک برنامه گزینش مهاجر استانی داشته باشید، به ثبت نام در بانک مشاغل نیازی نخواهید داشت.

  • مرحله 4:

    پس از ورود در سیستم به مدت یک سال در سیستم اکسپرس انتری قرار داده می شوید.

  • مرحله 5:

    شما امتیازاتی را براساس اطلاعاتی که در پروفایل خود ارائه کرده اید دریافت می کنید و با استفاده از سیستم رتبه بندی جامع (Comprehensive Ranking System – CRS) رتبه بندی می شوید. این سیستم  در نوبتهای مختلف برای افرادی که رتبه بالاتری کسب کرده اند  دعوتنامه صادر می کنند تا بتوانند به عنوان ساکن دائمی مهاجرت کنند.

  • مرحله 6:

    در صورتی که دعوت نامه برای درخواست دریافت کردید، به شما گفته می شود که شما تحت چه برنامه ای دعوت شده اید تا بتوانید برای اقامت دائمی درخواست دهید.

  • مرحله 7:

    مطمئن شوید که هنوز تحت برنامه واجد شرایط هستید و در مهلت 60 روز پس از دعوت نامه به صورت آنلاین درخواست خود را ارسال کنید.