اقامت دائم مجارستان از طریق سرمایه گذاری

جدیدترین و جذاب ترین برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری در اروپا یک فرصت استثنایی برای اخذ اقامت دائمی در اتحادیه اروپا و کشورهای حوزه شنگن فراهم می کند. متقاضیان در قبال 300000 سرمایه گذاری تضمینی دولتی مجوزهای اقامت دائم مجارستان را در عرض یک ماه دریافت کند.

گزینه های سرمایه گذاری در مجارستان

برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری هیج شرایط خاصی برای متقاضیان از لحاظ تجربه مدیریتی و دارایی خالص شخصی ندارد.

روند قانونی برای سرمایه گذاری مستقیم خارجی پذیرفته شده در این برنامه شامل خرید اوراق قرضه دولتی مخصوص مجارستان به میزان 300000 با سررسید 5 ساله می شود. در زمان سررسید، سرمایه اولیه بدون بهره متعلقه به سرمایه گذار بازگردانده می شود.

تعهد اقامت: نیازی به حضور فیزیکی متقاضی نیست، در سال 2016 شرط داشتن آدرس در مجارستان نیز برداشته شد.

مزایای اقامت دائم مجارستان

  • مسافرت بدون نیاز به ویزا در سراسر حوزه شنگن
  • سرمایه گذاری تحت تایید دولت به صورت اوراق قرضه، قابل برگشت به صورت تضمین شده بعد از 5 سال
  • عدم نیاز به حضور فیزیکی و حتی بدون نیاز آدرس فیزیکی در مجارستان
  • فرآیند سریع. تمامی متقاضیان در کمتر از یک ماه اقامت دائم دریافت میکنند که حق سفر آزادانه در سراسر حوزه شنگن را به آنها می دهد.
  • یک فرآیند درخواست ساده برای متقاضی اصلی و تمامی اعضای خانواده واجد شرایط، بدون نیاز به سفر به مجارستان
  • امکان اضافه کردن اعضای وابسته زیر 18 سال در زمان تاییدیه درخواست اقامت موقت
  • امکان اضافه کردن پدر و مادر متقاضی اصلی در صورت وابستگی

اقامت دائم مجارستان

اقامت دائم مجارستان

فرایند درخواست و انجام اقامت دائم مجارستان

  • ماه اول :

    • آماده سازی پرونده و ارسال آن، پرداخت هزینه های متقاضی، امضا کردن اسناد
    • سرمایه گذاری قانونی می شود، متقاضی اصلی میزان سرمایه گذاری قابل قبول را به نماینده قانونی ارسال می کند.
    • نماینده قانونی اوراق قرضه و اسناد مرتبط با سرمایه گذاری مورد نیاز را بر طبق تحت وکالت خود با مقامات مجارستان صادر می کند.
    • خرید اوراق قرضه اقامت از طریق سرمایه گذاری و ارسال کلیه مدارک مربوط به سرمایه گذاری توسط نماینده قانونی
  • ماه دوم :

    • نماینده قانونی از طرف متقاضی و همراهان کارتهای اقامت را دریافت می کند
  • ماه نود و شش :

    • شهروندی و دریافت پاسپورت: بعد از 8 سال در صورت احراز شرایط لازم درخواست متقاضی میتواند در خواست شهروندی و دریافت پاسپورت را ارسال کند.

ارزیابی رایگان مهاجرت برای سرمایه گذاران کلان

پرسشنامه رایگان ما را تکمیل نمائید. ما شرایط شما را با توجه به برنامه ها ی مهاجرتی سرمایه گذاری بررسی می کنیم و نتیجه را ظرف ۴۸ ساعت برای شما ارسال خواهیم کرد.