• برنامه سرمایه گذاری فدرال (Venture Capital)

برنامه سرمایه گذاری فدرال (Venture Capital)

این برنامه قصد دارد تا به تعداد محدودی از سرمایه گذاران باتجربه دارای ارزش خالص بالا و خانواده آنها در ازای سرمایه گذاری به مبلغ دو میلیون دلار کانادا، اقامت دائمی اعطا کند.

فاکتورهای گزینش

متقاضیان برای واجد شرایط بودن جهت درخواست تحت برنامه فعالیت اقتصادی سرمایه گذاران مهاجر فدرال باید نیازمندی های زیر را برآورده کنند:

  • داشتن دارایی خالص شخصی به میزان 10 میلیون دلار آمریکا یا بیشتر
  • انجام سرمایه گذاری با ریسک به میزان 2 میلیون دلار آمریکا در صندوق فعالیت اقتصادی سرمایه گذاران مهاجر به مدت حدود 15 سال
  • داشتن حداقل سطح 5 در معیار زبان کانادا در زبان انگلیسی یا فرانسوی برای هر چهار مهارت
  • داشتن مدرک بعد از دیپلم یک سال یا بیشتر

فرایند

  • مرحله 1:

    ارسال درخواست به اداره مرکزی مهاجرت در سیدنی، نوا اسکوشیا

  • مرحله 2:

    تهیه گزارش ارزیابی از یک سرویس دهنده برگزیده شده به هزینه متقاضی

  • مرحله 3:

    انتقال پرونده به دفتر ویزای مسئول کشور ملیت یا اقامت متقاضی

  • مرحله 4:

    بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائمی

هزینه ها

هزینه های دولتی فدرال: 1050 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 550 دلار کانادا برای همسر، 150 دلار کانادا برای هر فرزند

هزینه حق اقامت دائم: 490 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 490 دلار کانادا برای همسر

ارزیابی رایگان مهاجرت

پرسشنامه رایگان ما را تکمیل نمائید. ما شرایط شما را با توجه به کلیه برنامه ی مهاجرتی کانادا و سایر کشورها بررسی می کنیم و نتیجه را ظرف 48 ساعت برای شما ارسال خواهیم کرد.

درباره کانادا

کشورهای بدون نیاز به ویزا : 173, رتبه: 2 (مرجع ویزا ۲۰۱۴)
تولید ناخالص ملی بر اساس سرانه : 43,100 دلار
واحد پولی : دلار کانادا (CAD)
نرخ مالیات ها : 0 تا 50% + ارزش افزوده (متفاوت), مالیت فروش 5% تا 15%, مالیات درآمد شرکتی 11%-15% (فدرال) + 0%-16% (استانی)
موقعیت : آمریکای شمالی
پایتخت : اوتاوا
حمعیت : 34.835 میلیون
زبان : انگلیسی 58.7%, فرانسوی 22%, دیگر 19.3%
دین ها : مسیحیت 67.2%, مسلمان 3.2%, هندو 1.5%, سیخ 1.4%, بودایی 1.1%, یهودی 1%, بدون دین 23.9%
نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی, فدرالی, و حکومت مشروطه