• برنامه تجربه کانادایی

برنامه تجربه کانادایی

طبقه بندی تجربه کانادایی یک طبقه بندی مهاجرتی برای کارگران خارجی موقت کانادا است که می خواهند مقیم دائمی شوند.

فاکتورهای گزینش

به منظور واجد شرایط بودن تحت طبقه بندی تجربه کانادا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  • داشتن حداقل دو سال تجربه کاری تمام وقت ( یا حداقل دو سال تجربه کار پاره وقت) در یک کار نیازمند مهارت در پنج سال گذشته
  • برآورده سازی حداقل سطح زبان در معیار سنجش زبان کانادا (CLB) که توسط یک آزمون زبان تایید شده مورد ارزیابی قرار می گیرد ( ILETS عمومی یا CELPIP برای انگلیسی،TEF برای فرانسوی)

فرایند

  • مرحله 1:

    دریافت دعوت برای درخواست از سیستم اکسپرس انتری تحت طبقه بندی تجربه کانادا

  • مرحله 2:

    ارسال یک درخواست آنلاین به دولت کانادا برای ویزای اقامت دائمی

  • مرحله 3:

    بررسی های امنیتی و پزشکی و صدور ویزای اقامت دائمی

هزینه ها

هزینه های دولتی فدرال: 550 دلار کانادا برای هر فرد 19 سال به بالا، 550 دلار کانادا برای هر فرزند

هزینه حق اقامت دائم: 490 دلار کانادا برای متقاضی اصلی ، 490 دلار کانادا برای همسر

ارزیابی رایگان مهاجرت

پرسشنامه رایگان ما را تکمیل نمائید. ما شرایط شما را با توجه به کلیه برنامه ی مهاجرتی کانادا و سایر کشورها بررسی می کنیم و نتیجه را ظرف 48 ساعت برای شما ارسال خواهیم کرد.

درباره کانادا

کشورهای بدون نیاز به ویزا : 173, رتبه: 2 (مرجع ویزا ۲۰۱۴)
تولید ناخالص ملی بر اساس سرانه : 43,100 دلار
واحد پولی : دلار کانادا (CAD)
نرخ مالیات ها : 0 تا 50% + ارزش افزوده (متفاوت), مالیت فروش 5% تا 15%, مالیات درآمد شرکتی 11%-15% (فدرال) + 0%-16% (استانی)
موقعیت : آمریکای شمالی
پایتخت : اوتاوا
حمعیت : 34.835 میلیون
زبان : انگلیسی 58.7%, فرانسوی 22%, دیگر 19.3%
دین ها : مسیحیت 67.2%, مسلمان 3.2%, هندو 1.5%, سیخ 1.4%, بودایی 1.1%, یهودی 1%, بدون دین 23.9%
نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی, فدرالی, و حکومت مشروطه