پاسپورت گرانادا

برنامه پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری، به سرمایه گذاران واجد شرایط و اعضای خانواده آنها این امکان را می دهد تا برای شهروندی درخواست کنند و از تسهیلات مسافرت بدون نیاز به ویزا به 90 کشور از جمله انگلیس بهره مند شوند.

مسافرت به کشورهای حوزه شنگن اتحادیه اروپا برای سرمایه گذاران علاقه مند به برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذارید مسافرت به کشورهای حوزه شنگن اتحادیه اروپا خبر هیجان انگیزی است.

روش های سرمایه گذاری برای دریافت پاسپورت گرانادا

برنامه پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری این امکان را برای متقاضیان فراهم می کند تا جهت واجد شرایط بودن برای تابعیت سریع به عنوان شهروند گرانادا به دو روش را بدست آورند:

  • سرمایه گذاری حداقل 350000 دلار آمریکا در یک پروژه املاک و مستعلات مورد تایید. سرمایه گذاری حداقل به مدت چهار سال نگه داشته می شود.
  • اعطای کمک هزینه غیرقابل استرداد  به مبلغ 200000 دلار امریکا به صندوق تحول جزیره.

تعهد اقامت: عدم نیاز به حضور فیزیکی

مزایای پاسپورت گرانادا

  • بررسی سریع پرونده در مدت 4 ماه
  • امکان مالکیت مطلق املاک و مستغلات در یک پروژه مورد تایید
  • املاک و مستغلاتی که سرمایه گذار مالک آن است درآمد سالیانه متوسطی را عاید سرمایه گذار می کند که سرمایه گذار به همراه خانواده و دوستان می تواند مورد استفاده قرار دهد، و می تواند ارزش بازار آن را افزایش دهد.
  • امکان اضافه کردن فرزندان وابسته زیر 25 سال
  • امکان اضافه کردن پدر و مادر  بدون توجه سن آنها
  • عدم نیاز به سفر به گرانادا در طول فرایند درخواست
  • عدم نیاز به مصاحبه، تجربه مدیریتی یا تحصیلات
  • مسافرت بدون نیاز به ویزا به بیش از 90کشور از جمله انگلستان و کشورهای حوزه شنگن
  • قرارداد ویزای سرمایه گذار E-2 امضا شده بین گرانادا و آمریکا به شهروندان گرانادا این امکان را می دهد تا کسب و کار قابل توجهی را در آمریکا اداره کنند و در آنها سکونت کنند
  • اختصاص نیافتن مالیات بر درامد جهانی

پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری

فرایند درخواست پاسپورت گرانادا

  • ماه اول :

    • آماده سازی پرونده، تایید مدارک و تکمیل بررسیهای امنیتی. هزینه های متقاضی در این مرحله باید پرداخت شود.
    • سرمایه گذاری در یک پروژه املاک و مستغلات مورد تایید
  • ماه دوم :

    • ارسال درخواست شهروندی پس از صدور تاییدیه پرونده دریافتی. گواهی تابعیت صادر می شود.
  • ماه سوم تا چهارم :

    • ارسال درخواست برای پاسپورت
    • صدور پاسپورت