• برنامه تجاری استان بریتیش کلمبیا

برنامه تجاری استان بریتیش کلمبیا

برنامه تجاری بریتیش کلمبیا درخواست های کارآفرین های تجاری با تجربه ای که قصد دارند یک کسب و کار واجد شرایط را در استان بریتیش کلمبیا به صورت فعالانه مدیریت کنند و در این زمینه سرمایه گذاری کنند را در نظر می گیرد. متقاضی میتواند یک فرد کلیدی را نیز که در موفقیت تجارت او موثر است را معرفی کند.

فاکتورهای گزینش

برای اقدام از این برنامه متقاضیان بایستی واجد شرایط زیر باشند:

برنامه تجاری استان بریتیش کلمبیا

برنامه تجاری استان بریتیش کلمبیا

  • فاکتورهای کلی انتخاب
    • مدیریت فعال و پیوسته در فعالیتهای روزمره بیزنس
    • داشتن شرایط اجازه ورود به کانادا
  • فاکتورهای شخصی
    • حداقل سرمایه شخصی به میزان 600000 دلار کانادا
    • تجربه مدیریت و/یا داشتن بیزنس
  • فاکتور های تجاری
    • ایجاد یک بیزنس جدید یا خرید و توسعه یک بیزنس موجود در کانادا
  • فاکتورهای سرمایه گذاری
    • انجام سرمایه گذاری شخصی به میزان حداقل 200000 دلار کانادا
  • فاکتورهای شغلی
    • استخدام حداقل یک نفر در بیزنس کانادایی که اقامت دائم یا تابعیت کانادا داشته باشد.

فرایند

  • مرحله 1:

    ثبت نام  به صورت آنلاین

  • مرحله 2:

    متقاضیانی که بیشترین امتیاز را کسب کنند انتخاب و دعوت می شوند.

  • مرحله 3:

    ارزیابی داراییهای متقاضی و نحوه جمع آوری دارایی متقاضی توسط شرکتهای مورد تائید در بریتیش کلمبیا

  • مرحله 4:

    ارسال پرونده در مهلت 4 ماهه پس از دریافت دعوتنامه

  • مرحله 5:

    صدور نامه تائید ( نامه حمایت برای ویزای کار) برای متقاضیان موفق که امکان اقدام برای ویزای کاری دو ساله را می دهد

  • مرحله 6:

    اقدام برای ویزای کار

  • مرحله 7:

    ایجاد و یا توسعه بیزنس در کانادا بر 2 سال بعد از ورئد به کانادا بر اساس طرح توجیهی ارائه شده

  • مرحله 8:

    صدور گواهی گزینس استانی  پس از تکمیل شرایط بیزنس در طول 2 سال یا حتی زودتر از اتمانم مهلت دو ساله

  • مرحله 9:

    ارسال پرونده به دولت فدرال کانادا برای انجام مراحل صدور ویزا

  • مرحله 10:

    بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائمی

هزینه ها

هزینه ثبت نام استانی: 300 دلار کانادا

هزینه ارسال درخواست مهاجرت به استان: 3500 دلار کانادا ( به علاوه 1000 دلار کانادا برای فرد کلیدی)

هزینه دولتی فدرال: 550 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 550 دلار کانادا برای همسر، 150 دلار برای هر فرزند

هزینه حق اقامت دائم: 490 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 490 دلار کانادا برای همسر

ارزیابی رایگان مهاجرت

پرسشنامه رایگان ما را تکمیل نمائید. ما شرایط شما را با توجه به کلیه برنامه ی مهاجرتی کانادا و سایر کشورها بررسی می کنیم و نتیجه را ظرف 48 ساعت برای شما ارسال خواهیم کرد.

درباره کانادا

کشورهای بدون نیاز به ویزا : 173, رتبه: 2 (مرجع ویزا ۲۰۱۴)
تولید ناخالص ملی بر اساس سرانه : 43,100 دلار
واحد پولی : دلار کانادا (CAD)
نرخ مالیات ها : 0 تا 50% + ارزش افزوده (متفاوت), مالیت فروش 5% تا 15%, مالیات درآمد شرکتی 11%-15% (فدرال) + 0%-16% (استانی)
موقعیت : آمریکای شمالی
پایتخت : اوتاوا
حمعیت : 34.835 میلیون
زبان : انگلیسی 58.7%, فرانسوی 22%, دیگر 19.3%
دین ها : مسیحیت 67.2%, مسلمان 3.2%, هندو 1.5%, سیخ 1.4%, بودایی 1.1%, یهودی 1%, بدون دین 23.9%
نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی, فدرالی, و حکومت مشروطه