• برنامه حرفه های تخصصی فدرال

برنامه حرفه های تخصصی فدرال

برنامه حرفه های تخصصی فدرال مخصوص افرادی است که می توانند براساس مهارتهای تخصصی و فنی اقامت دائمی دریافت کنند.

فاکتورهای گزینش

برای واجد شرایط بودن تحت برنامه حرفه های تخصصی فدرال، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • داشتن حداقل دو سال تجربه کار تمام وقت ( یا همین میزان تجربه کار پاره وقت) در یک حرفه نیازمند مهارت در پنج سال گذشته
  • برآورده سازی نیازمندی های شغلی برای آن حرفه
  • داشتن یک پیشنهاد استخدام تمام وقت برای یک دوره حداقل یک سال یا گواهی صلاحیت در آن حرفه که توسط مقامات استانی یا منظقه ای کانادا صادر شده است
  • برآورده سازی سطح حداقل زبان 7 در معیار سنجش زبان کانادایی (CLB) در یک آزمون زبان معتبر ( آیلتس عمومی یا CELPIP برای انگلیسی، TEF برای فرانسه)

فرایند

  • مرحله 1:

    دریافت دعوت نامه برای درخواست از سیستم اکسپرس انتری به منظور درخواست تحت برنامه حرفه های تخصصی

  • مرحله 2:

    ارسال درخواست آنلاین به دولت کانادا جهت اخذ ویزای اقامت دائم

  • مرحله 3:

    بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائم

هزینه ها

هزینه دولتی فدرال: 550 دلار کانادا برای هر فرد 19 سال به بالا، 550 دلار کانادا برای هر فرزند

هزینه حق اقامت دائمی: 490 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 490 دلار کانادا برای همسر

ارزیابی رایگان مهاجرت

پرسشنامه رایگان ما را تکمیل نمائید. ما شرایط شما را با توجه به کلیه برنامه ی مهاجرتی کانادا و سایر کشورها بررسی می کنیم و نتیجه را ظرف 48 ساعت برای شما ارسال خواهیم کرد.

درباره کانادا

کشورهای بدون نیاز به ویزا : 173, رتبه: 2 (مرجع ویزا ۲۰۱۴)
تولید ناخالص ملی بر اساس سرانه : 43,100 دلار
واحد پولی : دلار کانادا (CAD)
نرخ مالیات ها : 0 تا 50% + ارزش افزوده (متفاوت), مالیت فروش 5% تا 15%, مالیات درآمد شرکتی 11%-15% (فدرال) + 0%-16% (استانی)
موقعیت : آمریکای شمالی
پایتخت : اوتاوا
حمعیت : 34.835 میلیون
زبان : انگلیسی 58.7%, فرانسوی 22%, دیگر 19.3%
دین ها : مسیحیت 67.2%, مسلمان 3.2%, هندو 1.5%, سیخ 1.4%, بودایی 1.1%, یهودی 1%, بدون دین 23.9%
نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی, فدرالی, و حکومت مشروطه