ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری

در ماه اکتبر سال 2012، کشور پرتغال مجوز ویزای طلایی پرتغال خود را برای فعالیت های سرمایه گذاری ارائه کرد. ویزای طلایی پرتغال تمامی مزایای ویزای شنگن را دارد و امکان مسافرت بدون نیاز به ویزا در 26 کشور عضو شنگن در اروپا را فراهم می کند. دارندگان ویزای شنگن دسترسی به مجوزهای اقامت و همچنین شهروندی پرتغال ( پس از شش سال اقامت) با دوره های اقامت در پرتغال را بدست می آورند.

گزینه های سرمایه گذاری در پرتغال

متقاضیان به منظور واجد شرایط شدن برای درخواست اقامت، باید یک شهروند خارج از اتحادیه اروپا باشند، حداکثر 25 سال داشته باشند و باید شرایط یکی از سه گزینه سرمایه گذاری زیر را برآورده سازند:

  • خرید املاک و مسغلات (مسکونی، تجاری یا پلات) حداقل به میزان 500000 دلار یا
  • انتقال 1000000 دلار به یک بانک پرتغالی

هر کدام از سرمایه گذاری ها/ شرایط باید به مدت حداقل 5 سال ثابت باقی بمانند ( یا حداقل تا زمانی که فرد ویزای اقامت را کسب می کند)

مزایای ویزای طلایی پرتغال

  • زمان بررسی پرونده توسط دولت 30 روز است ( پس از تکمیل تمامی نیازمندی ها و ارسال پرونده به دولت)
  • هر متقاضی، همسر و وابستگان او حق اقامت و کار در پرتغال و سفر بدون نیاز به ویزا در ناحیه شنگن را دارند.
  • هیچ محدودیتی در ارتباط با ملیت متقاضی وجود ندارد (همه ملیت های خارجی که شهروند اتحادیه اروپا نیستند، می توانند درخواست دهند).
  • هیچ محدودیتی در ارتباط با سن، حداقل میزان تحصیلات، سابقه کسب و کار یا مدیریت، ارزش خالص فوق العاده یا منبع نیازمندی های مالی وجود ندارد
  • از متقاضی مصاحبه نمی شود
  • بر روی درآمد فرد در خارج از کشور مالیات تعلق نمی گیرد
  • نیازمندی های زبانی وجود ندارد ( اگر برای بدست آوردن شهروندی به دانستن زبان پرتغالی در سطح ابتدایی نیاز است)
  • نیازمندی های اقامت کم است (یک هفته در سال)
  • متقاضیان می توانند پس از 6 سال اقامت، برای شهروندی درخواست دهند.

ویزای طلایی پرتغال

تعهدات اقامت: تمامی اعضای خانواده باید حداقل هر سال 7 سال در پرتغال زندگی کنند تا وضعیت اقامت ( ویزای طلایی پرتغال ) خود را حفظ نمایند.

اقامت باید پس از سال اول، سوم و پنجم تمدید شود ( با هزینه های جداگانه). سپس تا هر زمانی که متقاضی می خواهد در این کشور مقیم باشد، باید هر دو سال یک بار تمدید شود.

اقامت باید در داخل پرتغال ( برای مثال در طول بازدید سالیانه متقاضی) تمدید شود.

سرمایه گذاری ( املاک و مستغلات یا سپرده بانکی) باید برای حفظ وضعیت بانکی دست نخورده باقی بمانند.

پس از 5 سال اول، در صورتی که متقاضی از زمان کسب ویزای طلایی به صورت ثابت در پرتغال زندگی کرده باشد، می تواند درخواست اقامت دائم بدهد ( یعنی، متقاضی در طول این دوره پنج ساله کمتر از 9 ماه از پرتغال خارج شود).

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

فرایند درخواست ویزای طلایی پرتغال

  • ماه اول :

    • بازدید از پرتغال به همراه خانواده
    • آماده شدن متقاضی، داشتن اسناد محضری، بدست آوردن گواهی بیمه سلامت، باز کردن حساب بانکی، بدست آوردن ضمانت بانکی، گرفتن اثر انگشت، عکس و امضا
    • دعوت از متقاضی برای رفتن به وزرات امور داخلی . شما هزینه های دولتی را در این زمان به بانک پرتغالی خود انتقال می دهید.
    • تایید مهاجرت و صدور یک شماره پرونده
    • خرید سرمایه ( در صورت امکان)
    • ارسال پاسپورت ها به کشور پرتغال جهت اخذ ویزای طلایی