ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری

با سرمایه گذاری قابل برگشت (به همراه سود)، اقامت و سپس پاسپورت کشور زیبای پرتغال را در کوتاه ترین زمان ممکن بدست آورید

در ماه اکتبر سال 2012، کشور پرتغال مجوز ویزای طلایی پرتغال خود را برای فعالیت های سرمایه گذاری ارائه کرد. ویزای طلایی پرتغال تمامی مزایای ویزای شنگن را دارد و امکان مسافرت بدون نیاز به ویزا در 26 کشور عضو شنگن در اروپا را فراهم می کند. دارندگان ویزای شنگن دسترسی به مجوزهای اقامت و همچنین شهروندی پرتغال ( پس از شش سال را بدست می آورند.

گزینه های سرمایه گذاری در پرتغال

متقاضیان به منظور واجد شرایط شدن برای درخواست اقامت، باید یک شهروند خارج از اتحادیه اروپا باشند، حداکثر 25 سال داشته باشند و باید شرایط یکی از سه گزینه سرمایه گذاری زیر را برآورده سازند:

  • خرید یا سرمایه گذاری ملک حداقل به میزان 500000 یورو، یا
  • خرید یا سرمایه گذاری ملک حداقل به میزان 350000 یورو برای املاک با قدمت بیش از 30 سال که در مناطق خارج از شهرهای اصلی واقع شده باشند و سرمایه گذاری صرف بازسازی ملک شود.
  • گزینه های دیگری نیز تحت برنامه ویزای طلایی وجود دارد که عبارتند از سرمایه گذاری 350000 یورو در پروژه های تخقیقاتی، 250000 یورو در پروژه های هنری و میراث فرهنگی و یا 500000 یورو سرمایه گذاری سهام

پروژه ارائه شده توسط آی تی سی

پروژه ای که در حال حاضر به دوستداران این برنامه ارائه میشود Casa de Companiha  نام دارد که در شهر پورتو دومین شهر بزرگ پرتغال بعد از لیسبون است قرار دارد. این پروژه بازسازی Palatial House  که یک عمارت مجلل قدیمی است که در قرن هجدهم ساخته شده است. این پروژه 11.2 میلیون یورویی شامل تبدیل این عمارت به یک هتل مجلل با Spa، سالن استراحت، باشگاه ورزشی، رستوران مجلل و استخر می باشد. تنها 32 سرمایه گذاری 350000 یورویی برای این پروژه به سرمایه گذاران ویزای طلایی اختصاص یافته است که به سرعت در حال تکمیل است.

بعضی از مزایای مختص پروژه مذکور به شرح زیر می باشد:

  • بازگشت تضمینی 350 هزار یورد بعد از 5 سال. (برای اطمینان از بازگشت سرمایه قرارداد قانونی و رسمی وجود دارد.)
  • پرداخت تضمینی سود سالانه به میزان 4% که مستقیما به حساب شخصی شما پرداخت خواهد شد.
  • امکان بازگشت سرمایه قبل از 5 سال (بر اساس زمان خروج مبلغی کسر خواهد شد)
  • در اختیار کذاشتن محل سکونت به رایگان به مدت 7 روز در سال
  • مکان عالی (پورتو دومین شهر بزرگ و دیدنی پرتغال است و با پایتخت (لیسبون) فاصله چندانی ندارد.

لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر با دفتر ما در تهران به شماره 02188661277 یا کانادا 0014164105508 تماس بگیرید.

همچنین میتوانید نام و شماره تلفن خود را از طریق ایمیل به portugal@itc-canada.com ارسال فرمایید.

مزایای ویزای طلایی پرتغال

  • زمان بررسی پرونده بسیار کوتاه و معمولا بین 4 تا 6 ماه است.
  • هر متقاضی، همسر و کلیه وابستگان،  حق اقامت و کار در پرتغال و سفر بدون نیاز به ویزا در ناحیه شنگن را دارند.
  • هیچ محدودیتی در ارتباط با ملیت متقاضی وجود ندارد (همه ملیت های خارجی که شهروند اتحادیه اروپا نیستند، می توانند درخواست دهند).
  • هیچ محدودیتی در ارتباط با سن، حداقل میزان تحصیلات، سابقه کسب و کار یا مدیریت، ارزش خالص فوق العاده یا منبع نیازمندی های مالی وجود ندارد.
  • از متقاضی مصاحبه نمی شود.
  • بر روی درآمد فرد در خارج از کشور مالیات تعلق نمی گیرد.
  • نیازمندی های زبانی وجود ندارد ( البته برای بدست آوردن شهروندی بعد از 6 سال  دانستن زبان پرتغالی در سطح ابتدایی الزامی است)
  • نیازمندی های اقامت بسیار کم است. ( فقط یک هفته در سال)
  • متقاضیان می توانند پس از 6 سال اقامت، برای شهروندی درخواست دهند.

مزایای مختص پروژه آی تی سی

  • بازگشت تضمینی 350 هزار یورد بعد از 5 سال. (برای اطمینان از بازگشت سرمایه قرارداد قانونی و رسمی وجود دارد.)
  • پرداخت تضمینی سود سالانه به میزان 4% که مستقیما به حساب شخصی شما پرداخت خواهد شد.
  • امکان بازگشت سرمایه قبل از 5 سال (بر اساس زمان خروج مبلغی کسر خواهد شد)
  • در اختیار کذاشتن محل سکونت به رایگان به مدت 7 روز در سال
  • مکان عالی (پورتو دومین شهر بزرگ و دیدنی پرتغال است و با پایتخت (لیسبون) فاصله چندانی ندارد.

ویزای طلایی پرتغال

تعهدات اقامت: تمامی اعضای خانواده باید حداقل هر سال 7 روز در پرتغال زندگی کنند تا وضعیت اقامت ( ویزای طلایی پرتغال ) خود را حفظ نمایند.

اقامت باید پس از سال اول، سوم و پنجم تمدید شود ( با هزینه های جداگانه). سال پنچم درخواست اقامت دائم میشود و سال ششم برای دریافت پاسپورت اقدام میشود.

اقامت باید در داخل پرتغال ( برای مثال در طول بازدید سالیانه متقاضی) تمدید شود.

سرمایه گذاری ( املاک و مستغلات یا سپرده بانکی) باید برای حفظ وضعیت بانکی دست نخورده باقی بمانند.

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

فرایند درخواست ویزای طلایی پرتغال

  • ماه اول :
    • بازدید از پرتغال به همراه خانواده
    • آماده شدن متقاضی، داشتن اسناد محضری، بدست آوردن گواهی بیمه سلامت، باز کردن حساب بانکی، بدست آوردن ضمانت بانکی، گرفتن اثر انگشت، عکس و امضا
    • دعوت از متقاضی برای رفتن به وزرات امور داخلی . شما هزینه های دولتی را در این زمان به بانک پرتغالی خود انتقال می دهید.
    • تایید مهاجرت و صدور یک شماره پرونده
    • خرید سرمایه ( در صورت امکان)
    • ارسال پاسپورت ها به کشور پرتغال جهت اخذ ویزای طلایی