ویزای طلایی پرتغال از طریق سرمایه گذاری

ویزای طلایی پرتغال Golden Visa Portugal

با سرمایه گذاری قابل برگشت (به همراه سود)، اقامت و سپس پاسپورت کشور زیبای پرتغال را در کوتاه ترین زمان ممکن بدست آورید

در ماه اکتبر سال 2012، کشور پرتغال مجوز ویزای طلایی پرتغال خود را برای فعالیت های سرمایه گذاری ارائه کرد. ویزای طلایی پرتغال تمامی مزایای ویزای شنگن را دارد و امکان مسافرت بدون نیاز به ویزا در 26 کشور عضو شنگن در اروپا را فراهم می کند. دارندگان ویزای شنگن دسترسی به مجوزهای اقامت و همچنین شهروندی پرتغال ( پس از شش سال را بدست می آورند.

گزینه های سرمایه گذاری در پرتغال

متقاضیان به منظور واجد شرایط شدن برای درخواست اقامت، باید یک شهروند خارج از اتحادیه اروپا باشند، حداکثر 25 سال داشته باشند و باید شرایط یکی از سه گزینه سرمایه گذاری زیر را برآورده سازند:

  • خرید یا سرمایه گذاری ملک حداقل به میزان 500000 یورو، یا
  • خرید یا سرمایه گذاری ملک حداقل به میزان 350000 یورو برای املاک با قدمت بیش از 30 سال و سرمایه گذاری صرف بازسازی ملک شود.
  • گزینه های دیگری نیز تحت برنامه ویزای طلایی وجود دارد که عبارتند از سرمایه گذاری 350000 یورو در پروژه های تخقیقاتی، 250000 یورو در پروژه های هنری و میراث فرهنگی و یا 500000 یورو سرمایه گذاری سهام

لطفا در صورتیکه سابقه مدیریت دارید و تمکن مالی لازم برای سرمایه گذاری در پرتغال دارید و مایل هستید که که از این روش اقدام کنید؛فرم ارزیابی را تکمیل نمایید و یا نام و شماره تلفن خود را به آدرس portugal@itc-canada.com ارسال کنید.

مزایای ویزای طلایی پرتغال

  • زمان بررسی پرونده بسیار کوتاه و معمولا بین 6 تا 12 ماه است.
  • هر متقاضی، همسر و کلیه وابستگان،  حق اقامت و کار در پرتغال و سفر بدون نیاز به ویزا در ناحیه شنگن را دارند.
  • هیچ محدودیتی در ارتباط با ملیت متقاضی وجود ندارد (همه ملیت های خارجی که شهروند اتحادیه اروپا نیستند، می توانند درخواست دهند).
  • هیچ محدودیتی در ارتباط با سن، حداقل میزان تحصیلات، سابقه کسب و کار یا مدیریت، ارزش خالص فوق العاده یا منبع نیازمندی های مالی وجود ندارد.
  • از متقاضی مصاحبه نمی شود.
  • بر روی درآمد فرد در خارج از کشور مالیات تعلق نمی گیرد.
  • نیازمندی های زبانی وجود ندارد ( البته برای بدست آوردن شهروندی بعد از 6 سال  دانستن زبان پرتغالی در سطح ابتدایی الزامی است)
  • نیازمندی های اقامت بسیار کم است. ( فقط یک هفته در سال)
  • متقاضیان می توانند پس از 6 سال اقامت، برای شهروندی درخواست دهند.

ویزای طلایی پرتغال

تعهدات اقامت: تمامی اعضای خانواده باید حداقل هر سال 7 روز در پرتغال زندگی کنند تا وضعیت اقامت ( ویزای طلایی پرتغال ) خود را حفظ نمایند.

اقامت باید پس از سال اول، سوم و پنجم تمدید شود ( با هزینه های جداگانه). سال پنچم درخواست اقامت دائم میشود و سال ششم برای دریافت پاسپورت اقدام میشود.

اقامت باید در داخل پرتغال ( برای مثال در طول بازدید سالیانه متقاضی) تمدید شود.

سرمایه گذاری ( املاک و مستغلات یا سپرده بانکی) باید برای حفظ وضعیت بانکی دست نخورده باقی بمانند.

مزایای مختص پروژه آی تی سی

  • بازگشت تضمینی 350 هزار یورد بعد از 5 سال. (برای اطمینان از بازگشت سرمایه قرارداد قانونی و رسمی وجود دارد.)
  • پرداخت تضمینی سود سالانه به میزان 4% که مستقیما به حساب شخصی شما پرداخت خواهد شد.
  • امکان بازگشت سرمایه قبل از 5 سال (بر اساس زمان خروج مبلغی کسر خواهد شد)
  • در اختیار کذاشتن محل سکونت به رایگان به مدت 7 روز در سال
  • مکان عالی (پورتو دومین شهر بزرگ و دیدنی پرتغال است و با پایتخت (لیسبون) فاصله چندانی ندارد.