Multiple Entry Visa to Canada – 5 Year Validity

امکان اقدام به منظور دریافت ویزای چند بار ورود توریستی کانادا برای متقاضیان واجد شرایط

متقاضیان بایستی یکی از دلایل زیر را برای تقاضای ویزا داشته باشند:

  • دیدار اقوام یا دوستان در کانادا
  • گردشگری (با خرید بسته تور کانادا)
  • سفر تخقیقاتی برای یکی از روشهای مهاجرتی کانادا
  • سایر دلایل بر اساس شرایط و نوع کار

ما با بررسی شرایط شما روش مناسب را پیشنهاد خواهیم کرد.

لطفا برای بررسی اولیه اطلاعات زیر را برای ما بنویسید:

نام و نام خانوادگی:

سن:

وضعیت تاهل و تعداد و سن فرزندان:

شغل:

آخرین مدرک تحصیلی:

سطح زبان انگلیسی و فرانسه:

سابقه سفرهای خارجی در 10 سال گذشته:

میزان سرمایه نقدی (میلیون تومان):

میزان سزمایه غیر نقدی (میلیون تومان):

دلیل اصلی سفر:

نسبت دعوت کننده به شما (در صورت وجود):

شرایط مالی و کار دعوت کننده:

آیا قصد دریافت اقامت دائم کانادا را دارید؟

هزینه انجام کار برای یک نفر: 2000 تا 6000 دلار (بر اساس شرایط پرونده)
هزینه های مربوط به اشخاص ثالث مانند هزینه تور یا بیزنس پلن و غیره (در صورت نیاز) جداگانه خواهد بود

برای دریافت اطلاعات بیشتر با شرکت ما تماس حاصل فرمایید

لطفا در صورت تمایل و دریافت اطلاعات بیشتر با دفتر ما در کانادا به مشاوره 14164105508 و یا شماره رایگان (از تهران به کانادا) 02182802132 تماس بگیرید یا ایمیلی به آدرس TRV@itc-canada.com ارسال بفرمایید.

Niagara Falls