به عنوان یک دانشجوی بین المللی که قصد ادامه تحصیل در یک موسسه آموزشی بین المللی کانادایی یا آمریکایی را دارد می توانید از توصیه های زیر استفاده کنید تا شانس خود را در گرفتن ویزا بالا ببرید!

ما معتقدیم با پیروی از این توصیه ها موفقیت شما در گرفتن ویزا بسیار بالا می رود و می توانیم در انجام این کار به شما کمک کنیم.

اطلاعات زیر بر اساس آمار واقعی مراکز مختلف درخواست صدور ویزاست.

  • زمان درخواست
  • وضعیت مالی دانشجو
  • سن دانشجو
  • جنسیت
  • کشورهای بی ثبات جهان
  • وقفه تحصیلی
  • ارتباط سابقه دانشجو با رشته انتخابی
  • مقطع تحصیلی که دانشجو برای آن اقدام می کند
  • شرط زبان انگلیسی
  • نوشتن برنامه تحصیلی خوب
  • هزینه تحصیل
  • پرداخت شهریه
  • ویزاهای قبلی ریجکت شده
  • پرونده مهاجرتی در جریان
  • زمان درخواست

هر چه دانشجو زودتر برای برنامه ای اقدام کند از لحاظ گرفتن پذیرش از موسسه و ویزا بهتر است.

معمولا مدارس نمراتی را که دانشجو برای ورود به برنامه لازم دارد پست می کنند. هر چه دانشجو زودتر اقدام کند این نمرات زودتر استفاده می شوند و بررسی سریعتر انجام می گیرد. هر چه به پایان مهلت نزدیکتر می شویم چون تعداد درخواستها بیشتر می شود، موسسات شلوغتر می شوند و زمان بررسی طولانی تر می شود.

بسیاری از موسسات نیز درخواستها را جمع می کنند، بنابراین می توانند دانشجویان را مقایسه کنند و از بین آنها بهترینها را انتخاب کنند. پس نمرات موردنیاز بهتر است از آنچه در وب سایت موسسات لیست شده بالاتر باشد.

آمار نشان داده افسران ویزا اغلب تمایل دارند درخواستهای دانشجویان را حداقل دو ماه قبل از شروع برنامه تایید کنند. بنابراین اگر گرفتن ویزا در کشور شما یک ماه طول می کشد پس دانشجو باید سه ماه قبل از شروع برنامه درخواست خود را ارسال کند.

( مدت زمان گرفتن ویزا در کشور شما + 2 ماه قبل از شروع برنامه + زمانی که دانشجو باید برای درخواست ویزا اقدام کند)

طولانی شدن مدت زمان بررسی موسسات بهترین فرصت را به دانشجوی شما می دهد تا برای پذیرش موسسات مختلف اقدام کند. (سپتامبر، ژانویه و می).

لطفا درنظر داشته باشید این بدین معنی نیست که شما ویزا نخواهید گرفت یا اگر دیرتر اقدام کنید پذیرفته خواهید شد، بلکه مزیتی برای زود اقدام کردن است.

همچنین توجه داشته باشید که ما معمولا تا سه ماه قبل از شروع برنامه درخواست قبول نمی کنیم (بجز برای دانشجویان داخل کانادا و کشورهایی که زمان بررسی پرونده آنها کوتاه است).

2- وضعیت مالی دانشجو

اطمینان حاصل کنید که در شروع پروسه می توانید مدارکی برای اثبات توان مالی خود تهیه کنید بخاطر اینکه ما و موسسات وقت خود را صرف پرونده هایی که بدلیل نداشتن استطاعت مالی ریجکت می شود نمی کنیم.

– اسپانسر شما کیست؟ هر چه رابطه خویشاوندی مثل: والدین، خواهر و برادر، همسر و …  نزدیکتر باشد احتمال گرفتن ویزا بیشتر است.

– چقدر پول باید در بانک باشد؟ حداقل شهریه سال اول بعلاوه هزینه زندگی در سال اول. هر چه مقدار پول بیشتر باشد شانس موفقیت در گرفتن ویزا بیشتر است.

–  پول چه مدت باید در بانک باشد؟ حداقل 4 – 6 ماه

3- سن دانشجو

هرچند هیچ محدودیت سنی برای افرادی که برای ویزای تحصیلی اقدام می کنند وجود ندارد ولی آمار نشان میدهد افسران صدور ویزا اغلب دانشجویان با سن بالاتر را رد می کنند. کمتر از 10% دانشجویانی که سن آنها بالاتر از اعداد زیر است ویزا می گیرند.

– متقاضی بالای 25 سال که برای مقطع لیسانس اقدام می کند.

– متقاضی بالای 35 سال که برای مقطع فوق لیسانس اقدام می کند.

 

 4- جنسیت

آمار نشان می دهد که احتمال گرفتن ویزا برای دانشجویان زن بیشتر از دانشجویان مرد است. 56% – 55 ویزاهای تحصیلی به زنان اختصاص می یابد.

5- کشورهای بی ثبات جهان

آمار نشان میدهد پرونده های کشورهایی که حکومت بی ثبات دارند و کشورهای مجاور آنها اغلب با دقت بیشتری بررسی می شود و بخاطر مسایل امنیتی شانس کمتری برای گرفتن ویزا دارند. لطفا توجه داشته باشید که ایران کشور بی ثبات محسوب نمی شود.

6- وقفه تحصیلی

اگر وقفه تحصیلی 6 ماه یا بیشتر داشته باشید باید رزومه ای تهیه کنید یا توضیح دهید که در طول این مدت به چه کاری مشغول بوده اید.

متقاضیانی که تنها مقطع دبیرستان را به پایان رسانده اند تا 3 – 5 سال بعد از اتمام آن پرونده های خوبی هستند. وقتی 5 سال از اتمام دبیرستان بگذرد شانس گرفتن ویزا برای متقاضیان بسیاری از کشورها پایین می آید (بطور میانگین به کمتر از 10% می رسد. لطفا دقت داشته باشید که نحوه بررسی پرونده های بعضی از کشورها مانند چین، کره، ژاپن و …  متفاوت است).

دانشجویانی که برای مقاطع فوق لیسانس و بالاتر اقدام می کنند تا 5 تا 7 سال بعد از گرفتن مدرکشان پرونده های خوبی هستند. بعد از 7 سال مسلما شانس گرفتن ویزا پایین می آید. تنها استثنای این قانون این است که دانشجو در طول این مدت در یک شرکت بزرگ بین المللی با سمت خوبی مشغول به کار بوده باشد.

شما باید حداقل دو سال سابقه کاری مرتبط با رشته انتخابی خود داشته باشید که مورد قبول اداره مهاجرت قرار گیرد.

7- سابقه تحصیلی دانشجو مرتبط با رشته انتخابی باشد

اگر برای رشته ای اقدام می کنید که با رشته تحصیلی قبلی یا با سابقه کاری تان مرتبط نباشد شانس کمتری برای گرفتن ویزا خواهید داشت.

رشته ای را اتنخاب کنید که با رشته کاری یا تحصیلی شما مطابقت داشته باشد. اگر برای رشته ای براساس سابقه کاریتان اقدام می کنید لطفا رزومه ای تهیه کنید. بخاطر داشته باشید بعد از اینکه برای رشته ای در کالج یا دانشگاه ثبت نام کردید، متوجه شدید رشته  دلخواه شما نیست حق تغییر رشته را دارید.

8- مقطع تحصیلی که دانشجو اقدام می کند

اداره مهاجرت ویزای دانشجویانی را که برای لیسانس دوم اقدام می کنند ریجکت می کند (بخصوص همان رشته تحصیلی). بهتر است برای فوق لیسانس یا دکترا اقدام کنید.

درعوض شما می توانید برای فوق لیسانس یا مقاطع بالاتر در موسسه ای اقدام کنید که مقطع لیسانس رشته مورد علاقه شما را نیز داشته باشد. بنابراین اگر مقطع بالاتر را دوست نداشتید می توانید رشته خود را تغییر دهید.

لطفا توجه داشته باشید که می توانید یک مدرک دوساله داشته باشید و برای مدرک لیسانس چهار ساله اقدام کنید. شما باید نشان دهید که این رشته چطور با رشته تحصیلی شما مرتبط است و نیز واحدهای پیش نیاز را گذرانده اید.

9- شرط زبان انگلیسی

آمار نشان می دهد مراکز صدور ویزا اغلب پرونده دانشجویان اهل کشورهای نپال، بنگلادش، الجزایر، پاکستان، سری لانکا، عراق و سوریه که از حداقل سطح زبان برخوردار نیستند و نیاز به   Letter Conditional Offer   دارند را رد می کنند. بنابراین اگر شما از این کشورهای نام برده باشید بهتر است مدرک انگلیسی (آیلتس، تافل، …) تهیه کنید و فقط برای رشته هایی اقدام کنید که شرط زبان نداشته باشند.

10- نوشتن برنامه تحصیلی خوب

بیان هدف/ برنامه تحصیلی. برنامه تحصیلی: لطفا یک برنامه تحصیلی خوب ارایه کنید که به سوالات زیر جواب دهد و اطلاعات دیگر مربوط به بررسی پرونده را شامل شود:

الف. چرا می خواهید در کانادا در رشته ای که پذیرش گرفته اید تحصیل کنید؟

ب. هدف کلی شما از تحصیل چیست؟

ج. چرا این رشته را در کشور خود ادامه نمی دهید؟

چ. چه تحقیقاتی مرتبط با این رشته در کشور خود انجام داده اید؟

ح. این رشته چطور می تواند فرصتهای شغلی شما را در کشور خودتان افزایش دهد؟

خ. آینده کاری شما در این رشته چگونه است؟

د. چه وابستگی هایی به کشور خود دارید؟

ذ. وضعیت اقامت والدین یا سرپرستان شما در کشور محل سکونتتان چگونه است؟ وضعیت مالی والدینتان چگونه است؟

ر. آیا سابقه سفر دارید؟ لطفا سفرهای قبلی خود را ذکر کنید. در صورتیکه سفر ندارید لطفا مشخص کنید که والدین شما یا خواهر و برادران شما سابقه سفر دارند یا خیر؟

ز. چه کسی اسپانسر شما در تحصیل خواهد بود و به چه دلیل از شما حمایت می کند؟

ما از همه دانشجویان می خواهیم که به سوالات بالا جواب دهند.

11- هزینه تحصیل

شما باید هزینه های تحصیل را به موسسات پرداخت کنید.

اگر دانشجویی این هزینه ها را پرداخت نکند ویزا توسط مرکز صدور ویزا رد خواهد شد با این عنوان که دانشجو شرایط نامه پذیرش را ندارد.

موسسات هزینه های تحصیل را دریافت می کنند تا مطمین شوند دانشجو توانایی مالی شرکت در کلاس ها را دارد و تصمیمش برای حضور در موسسه آنها جدی است تا برای دانشجو جا رزرو کنند.

12- پرداخت شهریه

آمار نشان می دهد که شانس گرفتن ویزا در کل کشورها تا 30% و در کشورهای خاص تا 60% افزایش می یابد.

ما از شما می خواهیم حداقل 50% شهریه سال اول یا هزینه تحصیل را (هر کدام بیشتر بود) به موسسه پرداخت کنید.

  1. ویزای قبلی ریجکت شده

شما باید این اطلاعات را فراهم کنید. اگر خلاف واقعیت بگویید، تا 5 سال نمی توانید برای ویزا اقدام کنید.

  1. پرونده های مهاجرتی در جریان

آمار نشان می دهد که احتمال قبولی ویزای دانشجویانی که پرونده مهاجرتی در جریان دارند بسیار پایین است. بخاطر اینکه افسر از ایشان خواهد پرسید که چه دلایل قانع کننده ای دارند که نشان دهد بعد از پایان تحصیل به کشور خود بازمی گردند.

لطفا در صورت تمایل به تحصیل در کانادا یا امریکا مشخصات اولیه زیر را به آدرس study@itc-canada.com   ایمیل کنید:

  • نام:
  • شماره تلفن:
  • سن
  • سطح زبان انگلیسی (یا فرانسه)
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • تاریخ آخرین مدرک تحصیلی
  • سابقه کار
  • میزان دارایی نقدی (شامل دارای والدین)
  • میزان دارایی غیر نقدی (شامل دارایی والدین)
  • آیا پرونده مهاجرتی در جریان دارید؟