برنامه مهاجرت استانی منیتوبا ویژه کارآفرینان

در حال حاضر برنامه مهاجرتی استان منیتوبا یکی از مناسب ترین و کم هزینه ترین روشهای دریافت اقامت دائم کانادا برای کار آفرینان واجد شرایط میباشد. 

شرایط استان منیتوبا

  • داشتن حداقل سه سال سابقه مدیریت
  • داشتن دارایی خالص به ارزش 350 هزار دلار کانادا
  • پرداخت سپرده قابل برگشت به مبلغ 100 هزار دلار کانادا (در صورت سرمایه گذاری حداقل 150 هزار دلار برگشت داده میشود)
  • در بیشتر موارد داشتن حداقل سطح زبان انگلیسی 4 در آیلتس لازم است

شرایط امتیازی استان منیتوبا

حداقل امتیاز برای استان منیتوبا 60 امتیاز میباشد. از بین افراد واجد شرایط استان منیتوبا ابتدا امتیاز متقاضی را محاسبه میکند و تنها به افرادی که در مقایسه با سایرین امتیاز بالاتری داشته باشند دعوتنامه میدهد که اقدام کنند. بنابراین افرادی خواهند توانست از این روش اقدام کنند که علاوه بر شرایط بالا امتیاز خوبی داشته باشند. فاکتورهای اصلی که امتیاز را افزایش میدهند عبارتند از:

1- سفر تحقیقاتی به مدت حداقل 1 هفته در منیتوبا. این سفر اجباری است و 15 امتیاز دارد.

2- زبان انگلیسی در حد آیلتس 4 برای متقاضی اصلی و 5 برای همسر

3- سن – تا 44 سال حداکثر امتیاز

4- میزان دارایی

5- اینکه مدیر هستید یا صاحب بیزنس

6- سابقه مدیریت – بیشتر از 10 سال حداکثر امتیاز

توجه – برای افرادی که از نظر امتیازی مشکل دارند ولی واجد شرایط مدیریتی هستند و سرمایه کافی نیز دارند روشهای کارافرینی جایگزین برای سایر استانها نیز وجود دارد.

روند کار و طول مدت بررسی

برنامه کارآفرینی منیتوبا در حال حاضر یکی از سریعترین روشهای مهاجرت برای افراد واجد شرایط می باشد و تمام مراحل زیر معمولا میتواند در کمتر از 2 سال انجام شود. از زمان ارسال پرونده اصلی تا زمان بررسی پرونده و قبولی استانی معمولا 6 ماه زمان می برد.

مرحله اول – اقدام برای ویزای توریستی جهت انجام سفر تحقیقاتی

مرحله دوم – انجام سفر تحقیقاتی و تهیه گزارش سفر

مرحله سوم – در صورت دریافت امتیاز کافی دعوت از طرف دولت استان برای تکمیل و ارسال مدارک

مرحله چهارم – تهیه بیزنس پلن و کلیه مدارک و ارسال به دولت منیتوبا

مرحله پنجم – بررسی مدارک توسط دولت منیتوبا و انجام یک مصاحبه در صورت نیاز. معمولا مصاحبه ها از طریق تلفن یا اسکایپ برگزار میشوند.

مرحله ششم – ارسال نامه قبولی و درخواست انتقال سپرده 100 هزار دلاری و صدور نامه پذیرش استانی

مرحله هفتم – تکمیل و ارسال مدارک فدرال

مرحله هشتم – دریافت فرمهای پزشکی و انجام آنها و صدور ویزای اقامت دائم

در صورتی که واجد شرایط بالا هستید و علاقمند به اقدام از این روش میباشید با ما تماس بگیرید:

با دفتر کانادا به شماره 14164105508 و یا شماره رایگان (از تهران به کانادا) 02182802132 تماس بگیرید یا ایمیلی به

PNP@itc-canada.com ارسال بفرمایید.

همچنین میتوانید برای تعییین وقت مشاوره حضوری در تهران با شماره 02188661277 تماس بگیرید.

برای تماس با دفاتر ما اطلاعات تماس را در این صفحه ملاحظه فرمایید.

در حال حاضر برنامه های مناسب دیگری نیز برای کارافرینان و سرمایه گذاران وجود دارد که در صورت تمایل کلیه این روشها برای شما بررسی خواهد شد و نهایتا بهترین و مناسبترین روش بر اساس شرایط و اولویتهای شما در نظر گرفته خواهد شد.